martes, 27 de abril de 2010

Felicitats, MONTSE



_________________





NOTICIES

  • Recuperem l'Espanya profunda amb aquesta noticia del dia 25 sobre el suicidi del darrer de Puerto Hurraco.
________
  • Explicaven aquest matí per Catalunya Radio que a USA (i per aquí suposo que també) ara és època d'aparellament dels galls d'indi, i que es posen molt violents buscant famelles (TSNR). Que fins i tot la policia s'ha tingut que enfrontar-hi amb les seves armes reglamentaries.
  • Per una vegada que algún del PP diu alguna cosa assenyada, va la dels llavis-botifarra i el renya. Noticia AQUI.
_________

Definitivament el reproductor de CD del cotxe ha deixat de respondre. Quan trobi el disc netejador li passaré per tal de donar-li una darrera oportunitat. Si no, ja només queda la radio, i segons a on. Francament, un mal producte RENAULT.

__________

He posat un altre widget o gadget més aquí al lateral. Va mostrant les meves fotografies del compte de Flickr gratuït (o sigui, poques). Veurem si deixo la versió html o la flash. La info l'he tret d'aqui. I més coses que he posat...

__________

Aquests darrers dies el motoristes van força esbojarrats. Inici de temporada? en qualsevol cas val la pena anar-hi amb compte. Ja m'he trobat amb diverssos episodis perillossos, personals i aliens. També compte amb els ciclistes.

__________

Ahir la gent d'Arenys de Mar fent el badoc a DIVENDRES, que van estar al Calisay i la resta de la setmana pel poble. Gran actuació d'en Pep Quintana, expert en ensenyar el Marroc.

Avui masdelomismo, però incloent-hi l'harmoniquista local.

__________

Informàtica i Internet

Desinstalo el programa/barra Nexus que no serveix per gran cosa. Al començament fa maco, però acaba avorrint. Per una altre banda, cada vegada venero més el Dropbox.

Sembla ser que els amics de Spotify han deixat de donar invitacions per la cara i deixar oberta aquell backdoor poc difós pel qual et podies registrar. Aquesta és una altre gran utilitat, però com gairebe la major part de les "coses" que ofereix Internet pagant: no val la pena pagar-hi si t'ho pots gastar en pop a la gallega.

1 comentario:

  1. Wow thats really amazing I have heard a new app spotify premium apk zippy this app is great and I have started looking at it.Thanks for the help and suggesting the matter I will go forward with it.Keep publishing and writing new article.

    ResponderBorrar