miércoles, 28 de abril de 2010

La remuntada



Avui la gent del Barça està neguitosa pel partit d'avui. També hi han els que ho estàn i no ho reconeixen, o els que ho estàn i no ho saben. Els del Madrid (que no són els adversaris en aquesta ocasió) posen espelmes perque perdi. Fins i tot aquell jugador, digne de qualsevol episodi de Callejeros, amb aspecte de macarra, dels que solventen les disputes a base de "placa-placa" o "yoyas", al pur estil xusma hispana, ha fet aquestes manifestacions a favor de la eliminació del Barça.

En aquestes ocasions, per això i per moltes altres coses, doncs un, que no és futbolero, se sent culé. VISCA EL BARÇA! (què cony!). I això no serà cap precedent pel aquest el meu bloc.

_________


Ja comença la calor. Al matí es senten els ocellets que et desperten amb els seus cants d'aparellament. Les formiguetes fan els seus caus i ja han sortit els primers mosquits hibrid tigre-maresmenc, que fan més mal que el mosquit de tota la vida, però que ja no cal anar al CAP per guarir-se de les seves picades. Ja hi ha alguna guingueta (xiringuito) a la platja. S'acosta l'estiu inexorablement i la seva fastigosa calor.

___________

LOST

Article-spoiler sobre el darrer capitol de la 6ª temporada. Click a la Foto-info:



No hay comentarios.:

Publicar un comentario